Mercats municipals

separadorG

mercatsTradició i modernitat

Amb l’objectiu d’adaptar-se a una demanda canviant i dinàmica, , mantenen com a pol d’atracció principal el producte perible, amb una oferta complementària amb supermercats,  que els hi proporciona un bon nivell competitiu.

Mercat Central

Va ser remodelat l’any  1990-91, en el marc d’una important actuació urbanística que va afectar a tota la zona (Mercat central,  Hospital de sant Joan, Pàrquing Les Oques i els carrers adjacents).

Disposa d’una superfície comercial útil de venda de 3.915  m2 i una àrea de cambres frigorífiques i serveis compartits de 443 m2.

Mercat del Carrilet

Ubicat al costat de l‘estació d’autobusos de Reus,  va ser inaugurat el 1983, amb l’objectiu de donar servei a la zona sud-est de la ciutat.

Amb una superfície comercial de 2.300 m2, i 1.000 m2 de magatzems i cambres frigorífiques. Disposa d’una pàrquing amb capacitat per 130 places d’aparcament.

Mercat dels Marxants 

Es troba encerclant els mercats Central i Carrilet, amb una superfície total de 13.000 m2. Han aconseguit unes sinèrgies comercials molt favorables, donant vida tant al propi mercat ambulant, com als mercats municipals i zones comercials properes.

mercat2