Tens un vehicle elèctric?

Per utilitzar els nostres punts de recàrrega situats a la xarxa municipal d’aparcaments, des de Reus Mobilitat i Serveis et facilitarem una targeta que et permet disposar d’un descompte del 25% de la tarifa per als vehicles 100% elèctrics (amb un preu màxim bonificat de 3 euros al dia).

A partir de l’1 de gener de 2023, a causa de l’increment de la demanda i del preu del subministrament elèctric, es cobrarà per l’energia consumida també als aparcaments, una mesura per afavorir la rotació i el bon ús del servei per part de tots els usuaris.

L’import serà el mateix que ja s’aplica actualment als punts de recàrrega situats en zona blava: 0,40 €/Kwh. El consum d’aquest servei es factura mensualment.

Per obtenir la Targeta Vehicle Elèctric cal adreçar-se a l’oficina de Reus Mobilitat i Serveis (a la segona planta de l’edifici del Mercat Central, 2a planta, carrer de Sardà i Cailà s/n). Horari d’hivern: de 8 a 14 h i de 16 a 18:30 h. Horari d’estiu: de 8 a 15 h.

La documentació necessària és: DNI titular del vehicle, fitxa tècnica del vehicle i número de compte bancari. La targeta es fa al moment.

App APARCAR

O també us podeu donar d’alta a la nostra aplicació APARCAR, des d’on es poden activar tots els punts de recàrrega de la ciutat i gestionar l’estada dels vehicles als aparcaments soterrats i a les zones d’estacionament regulades de zona blava.

Des de Reus Mobilitat i Serveis tenim previst augmentar el número de places amb equips de recàrrega durant el 2023.