Tens un vehicle elèctric?

Targeta per aparcar i recarregar

Per utilitzar els nostres punts de recàrrega situats a la xarxa municipal d’aparcaments, des de Reus Mobilitat i Serveis et facilitarem una targeta que et permet disposar d’un descompte del 25% de la tarifa per als vehicles 100% elèctrics –amb un preu màxim bonificat de 3 euros al dia– i recarregar el vehicle de manera gratuïta.

Aquesta mateixa targeta està també habilitada per activar la resta de punts de recàrrega situats a la via pública en diversos punts de la ciutat de Reus i tots els punts integrats a la xarxa ICAEN de la Generalitat de Catalunya

https://xarxarecarrega.icaen.gencat.cat/ICAEN/

Cal tenir en compte que sí que cal pagar per carregar el vehicle a les dues estacions de recàrrega ràpida situades a la via pública: a la plaça de la Llibertat i a l’àrea de zona blava de la Riera Miró, amb un cost de 0,40 € / Kwh. El consum d’aquest servei es factura mensualment.

Per obtenir la Targeta Vehicle Elèctric cal adreçar-se a l’oficina de Reus Mobilitat i Serveis (a la segona planta de l’edifici del Mercat Central, 2a planta, carrer de Sardà i Cailà s/n). Horari d’hivern: de 8 a 14 h i de 16 a 18:30 h. Horari d’estiu: de 8 a 15 h.

La documentació necessària és: DNI titular del vehicle, fitxa tècnica del vehicle i número de compte bancari. La targeta es fa al moment.

App APARCAR

O també us podeu donar d’alta a la nostra aplicació APARCAR, des d’on es poden activar tots els punts de recàrrega de la ciutat i gestionar l’estada dels vehicles als aparcaments soterrats i a les zones d’estacionament regulades de zona blava.